EEN ONE-DAY VIP INTENSIVE, VOOR EXPERTS EN PROFESSIONALS DIE ECHT EEN SNELLE GROEISPRONG WILLEN MAKEN MET HUN PRESENTATIE OF VERKOOPGESPREK

  • Je wilt spreken met een structuur die de voorspelbaarheid op succes en meer klanten maximaal maakt?
  • Je wilt de zaal inlopen met de wetenschap dat je verschil maakt met je speech?
  • Je wilt een persoonlijk plan om je presentatie in korte tijd te professionaliseren, zodat je je profileert als aantrekkelijke expert?

Ik ondersteun je graag bij het structureren van je presentatie en het bijsturen van je uitvoering ervan, zodat jij weet dat je alles uit de kast haalt om te knallen en business te genereren.

Na deze dag ben je in staat om een professionele presentatie te houden die aanzet tot de actie die jij wenst. Je gaat naar huis met mijn spreek-signatuur-template zodat je houvast en overzicht hebt bij volgende speeches en je jezelf verder kunt professionaliseren met wat je die dag geleerd hebt.
Ik geef je verder inzicht in de snelste route om voor jouw idee, concept of dienst met presenteren klanten, leads, samenwerkingspartners of investeerders te krijgen.

Hoe gaat de dag praktisch verlopen?
De VIP dag zal plaatsvinden in mijn eigen moderne kantoorstudio te Houten (voor adres en route zie contact). Van 09.30 uur tot 17.00 uur sta ik volledig tot je beschikking om jouw presentatie met de juiste stappen te versterken en te up-graden.

  • Je krijgt de ‘trics of the trade’ die niet in normale spreektrainingen worden aangereikt, zodat jij jezelf en je dienst aantrekkelijk maakt voor potentiële klanten
  • Je verlaat mijn studio energised en geïnspireerd om de aangereikte succes-stappen daadwerkelijk te zetten
  • Je voelt je comfortabel en ‘er klaar voor’ om met je vernieuwde presentatie voor de dag te komen
  • Je presentatie is dan echt van een hoger niveau

Als je komt voor een VIP dag om je verkoopgesprek of strategiesessie in de lift te zetten, heb je in ieder geval de drie geheime wapens in handen om deals te sluiten.

Natuurlijk word je voorzien van een heerlijke lunch, verse koffie/thee en andere versnaperingen.

Per maand doe ik maximaal één VIP dag.
Mail of bel [030-877 6077] ons om je VIP dag te reserveren of als je wilt weten of deze VIP dag bij jouw behoefte aansluit. De investering is op aanvraag [contact@beingintheroom.nl]

Aangezien de VIP dag een hoge ‘leerdichtheid’ heeft, kun je deze dag op verzoek ook in 2 losse dagdelen opnemen.

Op deze dienst zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Terug naar het overzicht van alle diensten.