Foto’s en Bio’s klaar voor gebruik

Heb je een speciaal formaat of ander materiaal nodig;
mail naar contact@beingintheroom.nl en we helpen je verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini Sprekersbio

Lianne Ebbinkhuijsen is spreker, presentatiecoach en omzetmentor. Ze begeleidt ambitieuze zelfstandige professionals in authentiek en wervend spreken…met hart! Of het nu een 1 op 1 gesprek is of een presentatie voor 200 mensen [of meer] … Ze leert je hoe je de waarde kunt uitdrukken die je biedt, zodat je alle denkbare en bestbetalende klanten aantrekt die je wilt. En dat zonder jezelf te verliezen.
Wil je als ‘heartcentered’ kennisprofessional je idee, concept of dienst verkopen voor een grote achterban, dan kun je eigenlijk niet om haar heen.

Korte Sprekersbio

Lianne Ebbinkhuijsen
Spreker, presentatiecoach en omzetmentor.
Directeur/eigenaar van Being in the Room.

Met haar bedrijf Being in the Room, begeleidt ze ambitieuze zelfstandige professionals in authentiek en wervend spreken…met hart!
Of het nu een 1 op 1 gesprek is of een presentatie voor 200 mensen [of meer] … Ze leert je hoe je de waarde kunt uitdrukken die je biedt, zodat je alle denkbare en bestbetalende klanten aantrekt die je wilt. En dat zonder jezelf te verliezen.
Wil je als ‘heartcentered’ kennisprofessional je idee, concept of dienst verkopen voor een grote achterban, dan kun je eigenlijk niet om haar heen.

Ze ontwikkelde haar eigen SpreekSuccesFLOW™ voor wervend spreken. Een formule om presentaties te houden die ertoe doen EN die je klantenaantrekkelijk maken. En ook de SellYourExcellence™ by Speaking from your Heart Blueprint- om in 9 van de 10 verkoopgesprekken JA te krijgen. 
Als business professional en ondernemer weet ze wat er leeft in de settings waar presentaties het verschil kunnen maken.

Lange Biografie

Lianne Ebbinkhuijsen begeleidt ambitieuze zelfstandige professionals in moeiteloos, authentiek en wervend spreken. Zij helpt hen zich te positioneren als expert en ideale klanten te krijgen.

Een bijzonder thema in Lianne’s leven en werk is ZICHTBAARHEID en in welke mate dit bijdraagt aan het behalen van je persoonlijke doelen of wensen.
In haar ogen hebben succesvolle mensen altijd één kwaliteit gemeen, namelijk het effectief kunnen presenteren en verkopen van zichzelf en hun ideeën.

Steeds vaker zie ik om me heen hoeveel moeite het mensen eigenlijk kost om voor een groep een boodschap over te brengen die impact heeft … Het is mijn ambitie om dat voor elke ondernemende professional mogelijk te maken.

Lianne is post HBO gecertificeerd als trainer/coach met Hart en Ziel©® en heeft een licentie als Speaking Circles® Facilitator. Dit is gebaseerd op een revolutionaire methode van Lee Glickstein (VS) die van elke spreker, ook de spreekangstige, een meesterlijke spreker maakt. Ze is tevens gecertificeerd PresentatieCoach® en leidt ook andere presentatiecoaches op. Ze ontwikkelde haar eigen SpreekSuccesFLOW™ voor wervend spreken. En ook de SellYourExcellence™ by Speaking from your Heart Blueprint- om in 9 van de 10 verkoopgesprekken JA te krijgen. 
Als business professional en ondernemer weet ze wat er leeft in de settings waar presentaties het verschil kunnen maken.

Zelf spreekt Lianne ook graag op events en bijeenkomsten. Ze wordt zelf voortdurend begeleid door mentoren uit de VS op het gebied van public speaking, marketing en sales. Als business professional en ondernemer weet ze wat er leeft in de diverse settings waar presentaties het verschil kunnen maken.