Je website als klantenmagneet

Mijn stelling is dat als je als ambitieuze zelfstandige professionals duurzaam succesvol wilt zijn, je tegenwoordig een hybride ondernemer moet zijn.

Met hybride bedoel ik dat je zowel offline [live met spreken en gesprekken houden] als online [internet] je eigen ‘platform’ bouwen.

De bijdrage van dit E-zine is van Rogier van Wagtendonk van The Next Trainer. Rogier houdt een interactieve review van de website van Being in the Room en deelt enorm veel tips die ook jou kunnen helpen om meer klantenaantrekking uit je website te halen.

Rogier leert ons hoe je met simpele aanpassingen

 • je nieuwsbrieflijst sneller laat groeien
 • je de aandacht van je website-bezoeker beter trekt en stuurt
 • meer rendement haalt uit je website
 • en nog veel meer…

Klik hier voor de video met het interview:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Veel inspiratie gewenst!

Mocht je meer willen leren van TheNextTrainer? Er zijn 5 gratis lessen waarin je leert hoe je van je website een klantenmagneet maakt. Klik hier voor de 5 lessen:

5 Gratis lessen om van mijn website een klantenmagneet te maken.


3 reacties op Je website als klantenmagneet

 1. Esther zegt:

  Dank voor dit interview en de praktische tips. Ik ben bezig met mijn website en heb na dit interview vooral ook energie gekregen.

 2. Rogier zegt:

  Ha Lianne, erg stoer van je dat ik je mocht reviewen… nog gaver is dat je resultaat ook nog eens open en bloot laat zien aan je publiek! :-)

  Als je de eerste wijzigingen hebt doorgevoerd hoor ik het trouwens graag, goed om over een half jaar eens te kijken wat de eerste resultaten zijn.

  Bedankt voor je reactie Esther!