PRESENTATIES, WORKSHOPS, KEYNOTES

Zoek je voor een groep zelfstandige professionals of ondernemers een ‘live’ sessie met waardevolle content over presenteren, overtuigen of wervend spreken? Lianne komt graag als spreker naar je toe!

Inspirerend, professioneel en relatiegericht.

Dat zijn de grootste gemene delers zoals mensen uit het publiek Lianne typeren. Ze laat zelf zien waar authentiek presenteren echt over gaat en dan op zo’n manier dat je er ook resultaat mee boekt. Haar credo is – presenteren gaat over jezelf zijn en de juiste dingen doen – met de juiste flow een doel bereiken als je spreekt namelijk jezelf en je idee verkopen, zonder jezelf weg te geven.

Ooit bakte ze er zelf helemaal niets van; zakelijk zichtbaar zijn door presenteren. De frustratie van het niet kunnen en niet durven heeft plaats gemaakt voor het met plezier en gemak spreken voor groepen. Deze leercurve biedt enorm veel stof die waardevol is voor andere (zelfstandige) professionals die op hun beurt hun idee willen verkopen.

Lianne weet als geen ander duidelijkheid te scheppen in de vragen die een spreker bezighouden. Namelijk hoe laat ik weten aan mijn toehoorders wat ik weet zonder al mijn kennis weg te geven. Daarnaast maakt zij in haar presentatie ook duidelijk hoe je de behoefte naar meer van de toehoorders kunt opwekken.

Ik raad een ieder die presentaties geeft, aan bij Lianne in de leer te gaan zodat de boodschap die je wilt overbrengen aankomt en jij je diensten eenvoudig kunt laten kopen. Er is geen één Apple IPhone verkocht in de hele wereld. Een Apple IPhone wordt gekocht. Lianne laat jouw diensten gekocht worden door je klanten.

Hans Stalenhoef – eigenaar Stalenhoef Consultancy

Lianne weet de aandacht te pakken en heeft een bijzonder sympathieke uitstraling. Ze ziet mensen en weet er voor te zorgen dat mensen haar ook zien. Je ontvangt bij haar geen overflow aan informatie, maar heldere, werkbare en concreet toepasbare inzichten en adviezen.

Sandra Blikslager, internetondernemer van onder andere damespraatjes.nl en wellnessbungalow.nl

Je verhaal was ontzettend goed. Het heeft me overtuigd! Ik was bang dat mijn eigen presentatie een verkooppraatje moest worden. Maar met jouw aanpak laat je zien dat je juist heel waardevolle informatie kunt delen, op een manier die de luisteraars hongerig maakt naar méér.

Mariëlle Tromp – bewegingsdeskundige

Zeer inspirerend om te ontdekken dat ook ik wervende taal kan brengen voor publiek, zonder dat ik me opdringerig voel. Bijzonder hoe jij authenticiteit en je idee verkopen laat samensmelten. En dan zo dat ik geloof dat ik het ook kan!

Anton, selfemployed strategic consultant

Lianne spreekt onder andere over:

- De 5 Geheimen van Aantrekkelijk Presenteren
- Silently Selling: hoe verkoop je met gemak en hart?
- Hoe ontwikkel ik mijn Personal-Power-Presence? Het charisma dat iedereen heeft, maar vaak niet kent

Terwijl ze spreekt ervaar ik dat ze geïnteresseerd is in mij. Ze straalt een open houding uit en er komt dan een soort verbinding tot stand. Die blijft overigens niet beperkt tussen mij en haar. Het is alsof ik die in het hele publiek voel, die de hele groep verbindt en wat er om haar heen gebeurt

Carolina Konijn – eigenaar Inako Coaching en Therapie

Het afgelopen halfjaar zijn veruit de meeste klanten uit presentaties voortgekomen

Ik heb een presentatie van Lianne bijgewoond en was erg onder de indruk. Ik heb echte eye-openers ervaren en directe tips gekregen over hoe ik meer resultaat kan halen uit mijn spreekinspanningen. 

Ik realiseerde me dat spreken een volwaardig onderdeel is van mijn marketing. Ik bied veel waarde tijdens een presentatie dus dat is geld waard! Iedere individuele toehoorder is een potentiële klant dus het gaat erom dat ik die persoon help om stappen te zetten in mijn richting. 

Lianne heeft mij laten zien hoe ik dat kan doen. Het afgelopen halfjaar zijn veruit de meeste klanten uit presentaties voortgekomen.

Marijke Eggink –  business coach – www.watwerktwerkt.nl

Wil je Lianne als gastspreker op je bijeenkomst, teleseminar of event?
Neem gerust vrijblijvend contact op.