MIJN KLANTEN ZIJN ONDERNEMENDE TOPPROFESSIONALS EN ZEER AMBITIEUZE DIENSTVERLENENDE ONDERNEMERS

Ze noemen zichzelf adviseur, coach, trainer, consultant, expert, schrijver, vakspecialist of spreker.
Hun grootste drive is het helpen of het verbeteren van het leven, werk of bedrijf van een ander. Ze verlangen naar impact en betekenis hebben op grote schaal. Een passie, idealistisch idee of missie houdt hen gaande. Hoewel zelfstandig, zelfverantwoordelijk en vrij van aard, werken ze niet altijd alleen. Soms worden ze ondersteund door een team of staan ze bekend als ‘founder’ of spokes[wo]man van een bedrijf.

Het zijn klanten die zich realiseren dat groei en succes echt haalbaar zijn, als ze zich goed kunnen uitdrukken en hun invloed optimaliseren; in presentaties, speeches en verkoopgesprekken. Veel zelfstandige professionals zijn nog te weinig echt zichtbaar. Ze voelen ergens wel dat ze iets ‘groot’ willen neerzetten, maar ze houden zich toch klein of ze verbergen zichzelf (achter excuses, achter pc’s, achter…). Als ze de kans krijgen een presentatie te houden ervaren ze dit soms als een last, terwijl ze diep in hun hart dit als prikkelende uitdaging willen aangaan om anderen te interesseren voor wat ze in huis hebben.

Ik werk met experts die inhoudelijk goed werk leveren en merken dat hard en goed werken niet genoeg is om echt gezien of gehoord te worden. Ze willen graag dat wat ze in huis hebben met inspiratie en impact voor het voetlicht brengen, maar ze weten niet precies hoe. Ze hebben vaak hele goede ideeën, concepten of kwaliteiten, maar daar aantrekkelijk en helder over spreken, blijkt toch erg lastig te zijn. Ze realiseren zich ook dat ze daardoor concreet omzetpotentie laten liggen of gewoonweg te weinig verdienen.

Het zijn ook dienstverlenende professionals die echt meer rendement willen halen uit hun expertise.
Ze willen klanten aantrekken en deze converteren naar goed betalende klanten. Soms willen ze zich ontwikkelen tot betaald spreker.

50 % van de mensen in mijn publiek wil verder met mij werken!

Ik was onder de indruk van de tips en deskundigheid van Lianne. Door haar heb ik echte ‘eye-openers’ ervaren. 

Sinds ik haar adviezen toepas, wil 50 % van de mensen in mijn publiek verder met mij werken! En dan heb ik nog niet eens alle tips toegepast die ze me aanreikte. 

Veruit de meeste mensen in mijn jaarprogramma zijn voortgekomen uit mijn presentaties die ik nu nog meer ‘klantenwervend’ heb gemaakt. 

Marijke Eggink –  business coach – www.watwerktwerkt.nl

Voordat ik Lianne leerde kennen ging ik presentaties voornamelijk uit de weg. Ik voelde mij niet zeker en wist niet hoe ik overkwam als spreker. Ik wilde mijn schroom overwinnen en leren hoe ik tijdens presentaties in verbinding met mezelf en met het publiek kon zijn.

Daarom heb ik onder andere Succesvol Zakelijk Zichtbaar gevolgd. En dat was een openbaring want ik kwam erachter dat ik presenteren heel leuk vond en dat het helemaal bij mij paste. Ik leerde om juist wel zichtbaar te zijn en kreeg meer zelfvertrouwen. 

Door Lianne is alles op de juiste plek gekomen en volg ik nu zelf een opleiding tot presentatiecoach. Verder vind ik haar zeer deskundig, ervaren en integer. Ze geeft je de rust en ruimte om je te ontwikkelen en ze neemt echt de tijd voor je.

Vooraf vond ik het best een investering, maar achteraf door alles wat ik heb geleerd en de impact die het op mij heeft gehad, was het een ‘koopje’. Lianne is echt een kei in haar vak!

Simone Veld – www.hethogewoord.nl

Aanleidingen om mijn hulp in te schakelen zijn:

 • Je wilt je met meer gemak kunnen presenteren en helder kunnen uitdrukken waar je voor staat.
 • Je presenteert al wel vaker, maar ervaart wisselend succes
 • Je wilt een ‘SignatuurSpeech’ hebben waarmee je je naam vestigt en als autoriteit wordt gezien
 • Je wilt zo kunnen spreken dat je je publiek een aanbod (of upsell) doet, zodat je je dienst verkoopt (conversie)
 • Je wilt een professioneel verkoopgesprek kunnen voeren waarmee je de deal sluit, zonder dat je ‘pusherig’ wordt.
 • Je wilt leads of klanten genereren met spreken en zo resultaat halen uit je presentaties
 • Je wilt over je vak of passie spreken, zonder te veel weg te geven
 • Je hebt niet het gevoel jezelf te zijn als je voor mensen staat en merkt dat dit niet werkt
 • Je moet een presentatie of keynote voorbereiden en loopt vast
 • Je weet niet echt hoe je je punt moet maken met spreken of kunt spreken met impact
 • Je bent veel tijd en energie kwijt met voorbereiden en hebt het gevoel dat je bij elke presentatie het wiel opnieuw uitvindt

Ik moet even kwijt dat ik gisteren een presentatie over Prezi heb gegeven aan PSA [Professional Speakers Association Holland]. Ik kreeg een staande ovatie!

Hedwyg van Groendendaal – webstrateeg, Prezi-expert en eigenaar www.viamilia.com

Ik wilde het verkopen en strategiegesprekken houden helemaal onder de knie krijgen. En dan zo dat ik ermee uit de voeten zou kunnen, zonder ‘trucjes’. Na het werken met Lianne en het Sell Your Excellence systeem, ging mijn conversie direct omhoog van 25% naar 68%! Ik voelde me meteen zekerder in mijn gesprekken en kwam zelfs in een flow.

Tegenwoordig ben ik niet meer bezig met ‘verkopen’ en zie het ook niet meer als noodzakelijk kwaad. Ik voer nu het gesprek waarvan ik weet dat ik er voor mijn klant ben. Zuiver en vanuit mijn hart.

Lianne’s werk is makkelijk te volgen en is compleet. Het is doorleefd met hart en ziel en het klopt gewoon. Ze is echt een professional waarbij ik voel dat ze je helpt vanuit haar eigen hart. En niet te vergeten; ze heeft een gigantische schat aan ervaring en diepgaande up-to-date kennis!

Met deze vaardigheden en mindset voel ik meer zelfvertrouwen, professionaliteit en.. ik voel me vooral veel steviger in mijn ondernemerschap!

Brigitte van Tuijl – Purpose & Breakthrough Expert – www.brigittevantuijl.com

Ik dacht dat het podium voor mij als spreker niet geschikt was. Als ik goede sprekers aan het werk zag, dacht ik; “ik wil ook met lef voor een groep durven staan, maar dat zit vast niet in mij”. Door de begeleiding van Lianne ontdekte ik dat ik juist wel op het podium thuis hoor. Dat ik EN authentiek EN klantenaantrekkelijk kan spreken.

Sprekerskwaliteiten ontwikkelen lagen een stuk dichterbij dan ik verwachtte. Het beste verhaal wat ik te vertellen heb is mijn eigen verhaal. Dankzij Lianne sta ik op het podium op een manier waar ik me niet alleen erg goed bij voel, maar waar ik ook klanten mee aanspreek.

Janneke van Heugten – expert publiciteit en persbenadering, initiator platform – www.vrouwenindemedia.nl

Klanten die succesvol gebruik maken van mijn diensten:

 • Zijn ambitieus, leergierig en willen echt excelleren!
 • Hebben het gevoel iets neer te willen zetten, iets te willen betekenen of iets bij te willen dragen; ze combineren graag hart, ziel en zakelijkheid
 • Ze nemen zichzelf serieus en vinden dat ze het waard zijn om tijd, energie en geld te investeren in hun ontwikkeling
 • Staan open voor nieuwe ontdekkingen bij zichzelf om van daaruit meer persoonlijkheid en leiderschap te ontwikkelen, als professional – en ondernemer
 • Voelen een sterke motivatie om zichzelf goed en aantrekkelijk zichtbaar te maken
 • Hebben een grote eigen verantwoordelijkheid

Lees hier nog meer testimonials