PRESENTATIEMENTOR, SPREKER, BUSINESSCOACH

Na een carrière van ruim 12 jaar in accountancy en interim-management, nam ik 10 jaar geleden de stap naar het ondernemerschap. Daarmee liet ik hoge echelons en namen als KPMG, ABN AMRO en Xerox achter me.

Ik ontdekte mijn grootste uitdaging als zelfstandige professional; een hoge ambitie, maar ook angst en onkunde voor zakelijke zichtbaarheid tegelijkertijd. Ik had de moed zelf te ontdekken, met ups en downs, wat er wel nodig is om op te staan en mezelf en mijn ideeën neer te zetten. En niet alleen neerzetten; ook echt verkopen! Deze weg is mijn passie geworden. Er is niets bloters en verslavender dan… spreken voor publiek!

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling, spreken en marketing boeit me tot op het bot. Ik word blij van dingen die werken én moeiteloos zijn. Wegen die persoonlijke groei, vervulling en resultaat geven. Zowel voor mezelf als voor mijn klanten.

Elk concept dat ik ontdek, test ik uit. Je ziet me daardoor in mijn eigen presentaties wel eens onverwachte dingen doen. Ik ben daar niet bang meer voor en daardoor kan ik mijn eigen klanten beter helpen. Bij mij leer je de unieke combinatie van presenteren op energetisch en hoog inhoudelijk niveau, zodat jij jouw moeiteloze innerlijke overtuiger laat spreken.

Lianne weet in een korte tijd een veilige oefenomgeving te creëren, waardoor je zelf heel snel tot de kern kunt komen en ervaart hoe je als jezelf voor de groep kunt staan. Ze is rustig, professioneel en warm.

Catja Schaert – eigenaar www.catreal.com

Geïnspireerd en constant gevoed door de besten in mijn vak (veelal uit de VS), weet ik inmiddels hoe dienstverlenende professionals moeiteloos, authentiek en wervend kunnen spreken. Hoe ze hun doelgroep in beweging kunnen brengen en naam kunnen maken, zodat hun business op de kaart komt met goed betalende klanten! Dat leer ik ze…moeiteloos, met plezier en met liefde.

Het wordt tijd dat zelfstandige professionals en kennisondernemers in Nederland net als in de VS geld kunnen verdienen met hun expertise en passie. Spreken geeft je het bereik, de nodige expertstatus en de snelheid voor je bedrijf. Van public seminar tot keynote; mijn droom voor Nederland is een sterk ontwikkelde sprekersmarkt en zelf groei ik daarin graag mee. Als spreker én als sprekerscoach.

Ik ben on-going bezig met mijn expertise en ben..

- Gecertificeerd als trainer/coach met Hart en Ziel©®
- Licensed Speaking Circles® Facilitator
- Gecertificeerd Presentatiecoach
- Lid International Association of Women in Business Coaching
- Docent op de 1e Europese School voor Presentatiecoaching
- Blogger op vele sites waaronder het expertplatform Presentatieblog.nl

En mijn leven is ook

… man, 3 kinderen, parttime theaterartiest, hardlopen, duiken, skiën, theater en rode wijn. Geen keukenprinses. Vrijheid is mijn hoogste waarde.

Kijk hier als jij wilt leren hoe je als jezelf moeiteloos en aantrekkelijk presenteert