SELL YOUR EXCELLENCE
BY SPEAKING FROM YOUR HEART [Twitter #SYE]

11 en 12 Februari 2013
Sell Your Excellence – 2 daagse LIVE INTENSIVE

Voor zeer ambitieuze consultants, coaches, adviseurs, trainers, kennisprofessionals en experts

 • Verhoog je conversie uit gesprekken met potentiële klanten zonder ‘pushen’
 • Leer hoe je de waarde van je werk uitdrukt zodat je goede prijzen kunt vragen [zelfs high-end sales]
 • Vergroot je zelfvertrouwen en professionaliteit door er altijd klaar voor te zijn om een ‘conversie-conversatie’ te kunnen houden
 • Leer mijn nieuwste tool om jouw verkoopproces sneller, gemakkelijker en rendabeler te maken [dit heb ik nog met niemand gedeeld!]

Hier leer je hoe jij in gesprekken met geïnteresseerden JA krijgt op je voorstel, waar zowel jij als je klant blij mee zijn. Met zelfvertrouwen, met hart en zonder pushen.

 • Zeggen te weinig potentiële klanten JA op je aanbod in een gesprek met jou?
 • Weet je niet HOE je een verkoopgesprek of strategiesessie houdt om je diensten te verkopen of HOE je hoge prijzen kunt vragen?
 • Geloof je eigenlijk wel dat je echt goedbetalende klanten kunt krijgen en dat je het waard bent om goede prijzen te vragen?
 • Kosten je verkoopgesprekken te veel tijd en energie?
 • Twijfel je wel eens of je met je juiste persoon spreekt of heb je onduidelijkheid met wie je dit gesprek houdt en met wie niet?
 • Verdien je te weinig met je prachtige werk en weet je ergens dat je meer zou kunnen verdienen?

Dan is deze intensive speciaal voor jou bedoeld!

Een goed gesprek kunnen houden waar je klant JA op zegt, is de basis voor een gezond bedrijf.
Als je niet duidelijk kunt maken waarom iemand met jou in zee moet gaan, stopt je dienstverlening bij voorbaat. Je hebt geen impact met jouw oplossing op het leven of werk van anderen. Dat is frustrerend, want het is wel jouw passie of talent… en erger nog; je bedrijf trekt het niet door een tekort aan omzet.

Zelf had ik ooit een zware allergie voor verkopen. Ik had geen idee hoe het precies werkte. Het leek wel hocus pocus. Ik had er ook oordelen en angsten over zoals; verkopen is pusherig, kunstjes vertonen, iemand iets aandoen en het gaat alleen maar over gretigheid. Ik wilde niet dat iemand mij zo zou zien, want ik ben immers ook iemand met hart voor mijn klanten. Ik zat vol met belemmerende ideeën, angsten en excuses.
Ik wilde echter ook succesvol zijn.

Succesvol zijn en niet verkopen gaan helaas niet samen!

Het dwong mij om alles rond ‘verkopen’ te onderzoeken, gewoonweg omdat ik me realiseerde dat mijn bedrijf er vanaf hing en ik me daar onveilig bij voelde.
Ik ben het gaan leren van succesvolle mentoren o.a. uit de VS.
En ik zag al snel dat het ook anders kan zijn;

 • Je kunt met gemak en zonder jezelf te verliezen verkopen
 • Je kunt hoge omzetten bereiken door dit proces goed onder de knie te krijgen
 • Je kunt er plezier in krijgen om het acquisitiegesprek te voeren
 • Je kunt het in steeds minder tijd doen
 • Je kunt daarmee groeien als ondernemer en mens, omdat het je zelfvertrouwen geeft om voor jezelf en je bedrijf te kunnen zorgen, voor nu en later
 • Je vergoot je impact en betekenis, omdat klanten met jou en je werk aan de slag gaan en je daarvoor rijkelijk betalen
  Door mezelf en het verkoopproces te onderzoeken kwam ik daarna tot een conversie van… 88%…!

Zonder een verkoop gebeurt er eigenlijk…niets

Tegenwoordig heb ik er plezier in. Ik ben er altijd klaar voor om een geïnteresseerd iemand op een zuivere en professionele manier te woord te staan en hem of haar tot een beslissing te leiden. Zelfs voor diensten van ver boven de Euro 10.000. Met zelfvertrouwen en plezier.
Doordat klanten mij vroegen het hen ook te leren, heb ik de Sell your Excellence by Speaking from your Heart blauwdruk ontworpen.
Een stap voor stap proces dat de basis vormt voor deals die ik …en mijn klanten sluiten.

Bij alles wat ik doe, geloof ik dat er een manier moet zijn om iets te bereiken, een makkelijke manier zelfs. Voor mezelf en voor jou. Dit geloof is waarom ik nu met gemak een succesvol verkoopgesprek kan houden en waarom ik het wil leren aan jou!

Voor mij is er niets zo ‘empowering’ als jezelf en je diensten goed kunnen verkopen. Deze leercurve (maar dan versneld), het resultaat in de vorm van omzet en het gevoel van zelfvertrouwen dat daaruit voortkomt, gun ik jou ook van harte!

Voor wie is het precies?
Voor ambitieuze ondernemende professionals die serieus werk willen maken van succes in hun verkoopgesprekken en hun omzet. Mensen die de verantwoordelijkheid nemen om te implementeren wat ze met zichzelf afspreken. Het heet niet voor niets ‘Intensive’, omdat je veel van mij mag verwachten EN omdat ik ook veel van jou verwacht en je daartoe ga uitnodigen in deze Intensive. Het is voor jou als je voelt dat het tijd is om ‘conversie’  nu helemaal eigen te maken. Momenteel krijg ik ook veel vragen van professionals die allerlei marketingprogramma’s volgen en met diverse ‘templates’ of invulschema’s hun verkoopgesprekken voeren, maar wiens conversie teleurstelt. Ook hen nodig ik van harte uit om mee te doen en de missende schakels te vinden.

Ik wilde het verkopen en strategiegesprekken houden helemaal onder de knie krijgen. En dan zo dat ik ermee uit de voeten zou kunnen, zonder ‘trucjes’. Na het werken met Lianne en het Sell Your Excellence systeem, ging mijn conversie direct omhoog van 25% naar 68%! Ik voelde me meteen zekerder in mijn gesprekken en kwam zelfs in een flow.

Tegenwoordig ben ik niet meer bezig met ‘verkopen’ en zie het ook niet meer als noodzakelijk kwaad. Ik voer nu het gesprek waarvan ik weet dat ik er voor mijn klant ben. Zuiver en vanuit mijn hart.

Lianne’s werk is makkelijk te volgen en is compleet. Het is doorleefd met hart en ziel en het klopt gewoon. Ze is echt een professional waarbij ik voel dat ze je helpt vanuit haar eigen hart. En niet te vergeten; ze heeft een gigantische schat aan ervaring en diepgaande up-to-date kennis!

Met deze vaardigheden en mindset voel ik meer zelfvertrouwen, professionaliteit en.. ik voel me vooral veel steviger in mijn ondernemerschap!
Brigitte van Tuijl – Purpose & Breakthrough Expert – www.BrigittevanTuijl.com

Uit het Sell Your Excellence systeem heb ik geleerd hoe ik met zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid op een ontspannen manier een verkoopgesprek kan houden. Ik heb er enorm goede resultaten mee geboekt waaronder een conversie van 91%.

Marloes Bouwmeester – www.desuccesvolleintrovert.nl

Lianne heeft me geleerd dat het in het verkoopgesprek om transparantie gaat en niet om een verborgen agenda. Dat was het beeld dat ik ervan had waardoor ik ze niet hield. Inmiddels wel en al bij de eerste gesprekken kreeg ik meteen JA van mijn klant!

Selma Foeken – www.selmafoeken.nl

 

Meedoen met deze intensive biedt jou:

 • Een stap voor stap ontrafeling van de ingrediënten van een echt succesvol verkoopgesprek
 • Moderne strategieën om te overtuigen [en ze hebben niets te maken met pushen of duwen, maar met authentiek uitnodigen]
 • De gelegenheid om mijn instant suggestie te krijgen als je met de vraag zit  ‘Hoe zeg ik dat nou?’ of ‘Hoe ga ik hiermee om’
 • Meer vervulling en gevoel van ‘meesterschap’, omdat je weet dat je groeit als mens en ondernemer
 • Mijn allerlaatste ontdekkingen die het verkoopproces makkelijker en sneller maken [ik sta immers niet stil..]

Het was voor mij één grote eye-opener om te leren hoe het precies werkt. Ik laat me nu niet meer tegenhouden door belemmeringen die ik eerder had met verkoopgesprekken. Zo fijn dat ik nu een verkoopscript heb dat bij me past en waarmee ik mijn aanbod durf te doen.

Leonore Noorduyn – www.deschrijfster.nl

Er is geen één Apple IPhone verkocht in de hele wereld. Een Apple IPhone wordt gekocht. Lianne laat jouw diensten gekocht worden door je klanten.

Hans Stalenhoef – eigenaar Stalenhoef Consultancy

Wat krijg ik als ik inschrijf? Wat is inbegrepen?
Meer dan alleen 2 dagen met mij… kijk maar

#1 PERSOONLIJK leid ik je in 2 dagen stap voor stap [want zo werk ik] door mijn Sell Your Excellence Blauwdruk, zodat jij zelf tot een verkoopscript komt dat werkt en dat oneindig vaak inzetbaar is. [ter waarde van Euro 1.697,- excl btw]
Een greep uit wat er voorbijkomt:

 • Hoe je bepaalt met wie je deze gesprekken houdt.
 • Hoe je regie neemt en houdt in dit verkoopproces
 • De mindset die nodig is om bij voortduring en hoog te converteren
 • Het sleutelwoord dat niet mag ontbreken in jouw verkoopgesprek en hoe dit woord tot snelle motivatie leidt om JA te zeggen
 • De vraag die niet mag ontbreken in jouw verkoopscript, omdat je gesprekspartner dan juist twijfelt aan de waarde van je werk [geloof me 90% van de mensen laat dit liggen!]
 • Strategieën om verleiding op te wekken gedurende je gesprek
 • Hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten op een manier die bij jou past
 • Mijn recente aanpassingen waardoor gesprekken veel korter duren en de klant al vaak kopen wil nog voordat het gesprek heeft plaatsgevonden
 • Kortom… alle ingrediënten waarmee jij je eigen verkoopgesprekken tot JA kunt brengen en nog veel meer

#2 DIRECT TOEGANG [ter waarde van Euro 697,- excl btw]
Bovendien… krijg je na betaling direct toegang (!) tot de bestaande virtuele SYE bootcamp
, zodat je NU al aan de slag kunt met verkoopgesprekken die converteren. Zo kun je 2013 goed beginnen EN je rendement uit de 2-daagse exponentieel laten stijgen als je al gesprekken hebt gehouden in de praktijk. Het verkoopproces, de juiste mindset, checklists en actiehandleidingen staan direct tot je beschikking.

#3  EXCLUSIEF NETWERKFORUM [ter waarde van Euro 97,- excl btw]
Een besloten online forum
speciaal voor ‘SYE-intensive’ deelnemers, waarin je met elkaar conversiestrategieën en ‘best practices’ kunt uitwisselen en elkaar om hulp kunt vragen. Dit forum start 21 januari 2013 en blijft actief tot en met de 2e en laatste Q&A op 8 april 2013.

BONUS #1
De unieke en praktische Actiehandleiding Strategische Testimonials [nergens te koop - ook niet op mijn website]
Leer hoe je testimonials krijgt die als een geavanceerde omzetmachine voor je werken. Je krijgt precies uitgelegd wat de kritische succesfactoren zijn en hoe je ze strategisch inzet. Je leert ook hoe je die taal krijgt van je klanten, die je gebruikt in opvolgende verkoopgesprekken, zodat je steeds succesvoller wordt in conversie. Het meest overtuigende instrument waar voor de meeste professionals enorm snel op te winnen valt.

BONUS #2
2 Telefonische Vraag en Antwoord-sessies [t.w.v. Euro 297,-]
De eerste een maand na afloop van de intensive [11 maart 2013 van 10.00-11.00 uur] en de tweede twee maanden na de intensive [8 april 2013 van 10.00-11.00 uur]. Hier krijg je waardevolle feedback en mentoring op praktijkvragen en verkoopervaringen. In deze Q&A groepssessies vallen nog meer waardevolle kwartjes die werken in ieders praktijk!

BONUS #3 LET OPAlleen voor de eerstvolgende  5 inschrijvers [waarde loopt op tot enkele duizenden Euro's]
Deze bonus is niet meer beschikbaar.
Tot eind mei 2013 kun je je verkoopscript mailen naar mij en voeg ik persoonlijk jouw 3 grootste conversieverhogers toe!
Als je dit programma doorloopt en mij jouw script laat reviewen, stijgt je resultaat exponentieel! Wees er snel bij. Weg is weg.

En verder:

 • Kans op een HOT-SEAT coaching van mij voor een ‘live’ upgrade van je verkoopgesprek tijdens de 2-daagse [en ja, ik kan echt detective spelen als het gaat om het vinden van de missende schakels in jouw verkoopgesprek]
 • Inbegrepen zijn praktische materialen [werkbare hand-outs, checklists en templates].
 • Ontmoetingen met andere gelijkgestemde professionals om van te leren, mee te sparren, te lachen én te netwerken!
 • Een totaalervaring met leermomenten die echt beklijven!

Ik ben nu sinds een jaar aan de slag als zelfstandig professional. Door mezelf te verdiepen in het ondernemerschap heb ik al veel geleerd. Bij de klant aan tafel komen was geen probleem, maar meer hoe ik het kon uitbreiden? Daarom was ik op zoek naar een gestructureerde manier om van begin tot eind een verkoopgesprek te kunnen voeren.

Van het programma Sell Your Excellence heb ik veel geleerd. Ik heb nu meer lef en kan ontspannen in het gesprek. Ik ben me ervan bewust geworden dat mijn mindset bepalend is voor een goed resultaat.

Dat komt door Lianne, zij is echt iemand die enthousiasme opwekt bij mij. Ze weet waar ze het over heeft en kan dat op een liefdevolle manier overbrengen.

De investering was het dus dubbel en dwars waard. Ik heb waardevolle resultaten uit de blauwdruk gehaald.
Iene Lammers – www. totustraining.nl

 

Locatie
De 2-daagse is compleet verzorgd met koffie/thee/fris en heerlijke lunches en vindt plaats in Congrescentrum Kaap Doorn te Doorn.
Een bosrijke plek in centraal Nederland.

Investering
Je investering voor dit hele intensive-programma bedraagt Euro 1.997,- exclusief btw.


[Dit programma loopt al- deelname is niet meer mogelijk]

Wil je op de hoogte worden gebracht bij de eerstvolgende gelegenheid?
Mail dan naar Mira via contact@beingintheroom.nl Dankjewel!

Dit gesprek kunnen houden is DE ‘business skill for life’.
Als jij voelt dat je in gesprek met klanten nog teveel omzet mist, dan nodig ik je graag uit voor deze 2-daagse.
Doe mee en verdien je investering binnen no-time terug!

Schrijf je snel in… vol is vol!
Ken je andere ambitieuze professionals die hier serieus werk van willen maken?
Deel dit gerust. Dank daarvoor!

Hartelijke groet,

 


Bij Being in the Room zijn we ook graag duidelijk

Op je inschrijving voor dit seminar is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 7 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen. Na deze 7 dagen is je inschrijving definitief, wordt geen restitutie verleend en blijf je eventueel openstaande betalingen verschuldigd. Wel is het altijd mogelijk je kosteloos te laten vervangen door iemand anders.

PS 1) Er zijn veel salestrainers die jou een verkooptraining kunnen geven. Ik heb echter ontdekt wat voor jou als ‘hartcentered’ zelfstandige professional het meest effectief en helpend is, gewoonweg omdat ik er zelf één ben en er enorm mee worstelde! Een heleboel verkooptechnieken waar ik ooit over las of waar ik training in kreeg, vond ik maar niets en niet bij me passen. Ik ben net zolang doorgegaan totdat ik die mindset en vaardigheden bezat waardoor ik een stevige EN een WARME verkopende professional werd die deals binnenhaalde.. En juist DAT deel ik graag met jou in dit programma.

PS 2)  Volgens deskundigen haal ik een zeer hoge moeiteloze conversie. In dit programma deel ik alles wat ik weet en wat ik doe in het verkoopveld met jou.

PS 3) Altijd dit gesprek kunnen houden maakt van jou een gerespecteerde en succesvolle professional. Menig klant bedankt me achteraf voor houden van dit verkoopgesprek…! Mijn ideaal is dat er veel warm verkocht wordt, met behoud van relatie. Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij dit ideaal…..NU!