Gratis teleseminar “Klantenmagnetisch spreken voor publiek”

Ben jij een Zelfstandige Professional die een dienst levert waarmee je het leven of werk van anderen verbetert? Een consultant, coach, trainer, adviseur, healer, schrijver, spreker of een andere dienstverlener die kennis of expertise verkoopt? Ook wel een ‘agent of change’ genoemd of ‘transformatie ondernemer’? Misschien voel je jezelf zelfs een ondernemer met een missie..? En je …

 • realiseert je dat presentaties houden voor groepen DE manier is om snelheid in je bedrijf te krijgen, maar je weet niet precies hoe je dit aanpakt?
 • wilt spreken inzetten als middel om een groter publiek te bereiken met je verhaal, maar je ziet nog niet hoe je ‘inspiratie geven’ moeiteloos koppelt aan ‘klanten krijgen’?
 • spreekt al wel voor groepen, maar merkt dat het te weinig oplevert; geen leads, klanten of andere spreekmogelijkheden?

Dan is het GRATIS teleseminar “Klantenmagnetisch spreken voor publiek” iets voor jou. -> Op woensdag 14 maart jl vond dit plaats. Je kunt je nog tot en met zaterdag 17 maart a.s. aanmelden; je ontvangt dan de mp3 van het teleseminar.
Wees op tijd want na zaterdag is de mp3 is niet meer beschikbaar.

In dit teleseminar hoor je wat jij nodig hebt, zodat je jezelf voor groepen klantenaantrekkelijk zichtbaar kunt maken!

Je leert:

 • Mijn beste mindset-tip die ervoor zorgt dat jij je idee kunt verkopen, zonder te pushen!
 • Wat de 5 grootse valkuilen zijn in presentaties waardoor mensen afhaken en dus nooit klant van je worden
 • Welke 3 onmisbare vragen je jezelf moet stellen voorafgaand aan elke professionele presentatie waarmee je klanten wilt aantrekken (en deze 3 vragen vormen een krachtige pijler voor je gehele ‘marketing’)
 • En nog veel meer…

Dit teleseminar is voor jou als:

 • je jezelf ziet als een ondernemende professional (of de wens en ambitie hebt om dat te worden) en je meteen vanaf het begin goed wil leren hoe je op professioneel niveau een wervende presentatie samenstelt
 • je echt interesse hebt om jouw presentatie te verbeteren en ‘op niveau’ te brengen, zodat jij er klaar voor bent om JA op spreekmogelijkheden te zeggen.
 • je je realiseert dat spreken een onmisbare vaardigheid is om jezelf en je idee of expertise succesvol zichtbaar te maken en je te profileren, maar dat je je verliest in de vraag HOE dan?
 • je overweegt een groeistap te nemen naar professioneel presenteren, maar niet goed weet hoe

Meld je nu aan en vul het formulier in!
Email
Voornaam
Achternaam

Een teletraining of teleseminar is nog niet voor iedereen een bekend medium. In dat geval vind je bij uitleg teleseminar antwoord op al je vragen.

Deze telefonische training geeft je waardevolle tips en inzichten en is meteen een voorproefje op mijn gloednieuwe online programma;
Klantenmagnetisch Presenteren…
met Spreken vanuit je Hart

Hartelijke groet,
Lianne Ebbinkhuijsen

Let op: Als je je opgeeft, ontvang je enkele mails waarin ik mijn nieuwe programma promoot. Als bonus ontvang je bovendien – mocht je die nog niet ontvangen – een gratis abonnement op mijn E-zine met Presentatie-tips om als expert bewonderd te worden en klanten te krijgen. [Privacy gewaarborgd, geen spam]