WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Twee keer een dagdeelsessie met Lianne hebben een resultaat opgeleverd waar ik zelf van stond te kijken

Heerlijk vind ik het: een bijeenkomst presenteren en hierbij tal van gasten interviewen. De deelnemers zijn elke keer heel enthousiast over me, maar: ik ben wel heel erg zenuwachtig als ik moet starten. Ik kom eigenlijk pas tot mezelf als ik met het eerste interview begin. En: ik zeg wel heel vaak ehhh…

Ik besloot om daar werk van te maken: mijn volgende bijeenkomst was in Carré en in dat evenement zat mijn hele ziel en zaligheid. Twee keer een dagdeelsessie met Lianne hebben een resultaat opgeleverd waar ik zelf van stond te kijken.

Vanaf het allereerste moment stond ik rustig op dat immense podium van Carré en er was geen storende ehh meer te horen. De deelnemers waardeerden de presentator met het rapportcijfer 8,7.

Fred Verdult – www.vollemaan.nl

Lianne is het wandelende voorbeeld van hoe je kunt transformeren van angstige spreker tot ontspannen jezelf zijn voor een groep. Ik voelde me erg gesteund door het feit dat ze niet alleen ervaringsdeskundig is, maar ook zeer warm, betrokken, eerlijk en vakkundig.

Ik kan iedereen aanraden bij haar in de leer te gaan. Of je nou voor 1000 man wilt leren spreken of jezelf eindelijk ontspannen in een kleine groep wilt voorstellen; je gaat het leren en je zult versteld zijn van jezelf!

Mira Saia – online secretariële dienstverlening – www.mirasaia.nl

Lianne gaat voor excellentie. Als trainer en coach weet ze naadloos aan te sluiten bij mijn leervraag. Ze spreekt uit persoonlijke ervaring en neemt mij stap voor stap mee in een traject dat mij laat zijn, ervaren, reflecteren en doen.

‘To be en to do’ weet ze dan ook perfect te combineren in een ‘hands on’ training met directe resultaten. Zo is het in een middag gelukt om al mijn overtuigingen te ontmantelen over spreekangst. Dat is niet niks. In de praktijk pluk ik daar nog iedere dag de vruchten van.

Katrien Smets – Eigenaar/trainer/coach – www.totaalpresent.nl

Lees hier meer over mijn diensten en programma’s