Wat is het en hoe werkt het?

Wat is een teleseminar?
Een teleseminar is een telefonische bijeenkomst waarin je informatie krijgt over een specifiek onderwerp. De deelnemers horen elkaar in principe niet. Alleen als ik iedereen op ‘hoorbaar’ zet (‘unmuten’ heet dat), kan er een gesprek plaatsvinden. Meest zorg ik ervoor dat ik de enige ben, die je hoort, zodat je niet elkaars achtergrond geluiden erbij krijgt.

Hoe werkt het?
Je belt in met je eigen telefoon (gsm of vaste telefoon). Je hoeft geen speciale telefoon of aansluiting te hebben. Ook hoef je niet eerst een programma te downloaden of zoiets dergelijks.

Op het afgesproken tijdstip bel je naar een telefoonnummer en voert daar een code in. Dit telefoonnummer, de code en een precieze uitleg over hoe het werkt, ontvang je automatisch als je je voor dit teleseminar hebt aangemeld.

Wat kost het?
Het meedoen aan dit teleseminar kost niets, behalve jouw telefoonkosten.
Deelnemen vanuit Nederland kost 9 cpm, vanuit Belgiƫ 15 cpm (inclusief BTW). De kosten worden via je telefoonrekening in rekening gebracht. Als je gebruik maakt van een mobiele telefoon kunnen hier nog kosten bijkomen, afhankelijk van het contract met je telecomprovider.

Ik wil wel meedoen, maar ik kan niet op die datum. Wat nu?
Door je aan te melden voor het teleseminar, ontvang je na het teleseminar automatisch de mp3 (geluidsbestand) van dit seminar in je mailbox. Er wordt namelijk een opname gemaakt.
Meld je dus aan als de informatie niet wil missen! Je kunt – op het moment dat het jou schikt – alsnog het teleseminar afluisteren. Vragen stellen is dan uiteraard niet meer mogelijk.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik dan toch meedoen aan het teleseminar?
Het is mogelijk om in te bellen vanuit het buitenland. Daarvoor geldt wel een ander inbelnummer. Mocht je uit een ander land willen bellen, laat het ons dan even weten en we maken het in orde.
Graag je bericht en het telefoonnummer dat je gaat gebruiken aan ons doorgeven via e-mail: contact@beingintheroom.nl